Auka næringssamarbeid med India

Ein av dei største norske delegasjonane til utlandet nokon sinne besøkte India denne veka. Målsettinga med besøket er å auke næringssamarbeidet mellom India og Noreg. Sektorane maritim, marin og energi er særleg viktige satsingsfelt.

Read More
Kristin Svardal
GCE Subsea skiftar namn

Pressemelding: GCE Subsea tar nå et sjumilssteg mot fremtiden som havteknologiklynge. Med et nytt navn på plass – GCE Ocean Technology – styrkes nå ytterligere arbeidet med å forsterke klyngen som ledende innenfor ocean industries.

Read More
Kristin Svardal
Vi satsar i Måløy!

Det er eit stort potensiale for utvikling og etablering av nye arbeidsplassar og økonomisk vekst i havnæringane, her ønsker Maritim Forening Sogn og Fjordane å bidra. Som eit ledd i dette opnar vi eit eige kontor i Måløy. Vi har mange medlemmar innanfor havnæringane her, og ønskjer å komme enda tettare og nærmare på dette miljøet.

Read More
Kristin Svardal
Bilfinger fekk norgesmesteren!

Denne veka blei Yrkes NM arrangert på Hellerudsletta utanfor Oslo. Tobias Bueie, som er industrimekanikar-lærling hos Bilfinger i Svelgen gjekk heilt til topps og endte med gull i NM for lærlingar og fagarbeidarar under 25 år.

Read More
Maria Brandsøy